З Богом

Менянин
...Боже...
Ми віруєм Твоїй силі
І Духу Живому.
Встане правда! встане воля!
І Тобі одному
Помоляться всі язики
Вовіки і віки.
[Кавказ. Тарас Шевченко. Зібрання творів: У 6 т. — К., 2003. — Т. 1: Поезія 1837-1847. — С. 343-344.]


         З БОГОМ
Молітеся — намолите,
Душа Бога має.
Молітеся — намолите,
МАТІР помагає.
Молітеся — намолите,
Сам ХРИСТОС благає.

           +