***

Виктор Хаматов
Нерви натягнуті. Хрустять пальці.
Крізь щілини вікон заповзає вечір.
Вона так мило тобі посміхається,
Так мило про щось щебече.

Вона все ніжно сюсюкає,
Зайчик, сонечко, пупсик,
Вона цілує твої руки,
Вона ж не знає, що ти давно в курсі.

Якийсь фільм подивитися пропонує,
Розігріти трохи попкорну,
По підлозі весело стукає ногами,
А ти слухаєш і киваєш у згоду.

Каже, їде до мами, квитки взяла на вокзалі,
Каже, в центрі пробка велика,
Ти дивишся прямо в очі їй,
Ти абсолютно з усім погоджуєшся.

Ви, як ескімоси, цілуєтеся носами,
А руки сверблять, позначаються заняття кікбоксом,
Ти ж знаєш, твоя дівчина,
Та, що найкраща сама,
Давно з іншими їбеться.

Ти ж давно це зрозумів,
Ти ж міг обійтися і грубо,
Але ти обіймаєш її обличчя долонями
І цілуєш в гарячі губи.

Нерви натягнуті. Хрустять пальці.
Крізь щілини вікон заповзає вечір.
Вона так мило тобі посміхається,
Так мило про щось щебече ...