Роберт Геррик. H-896 На Ниса

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-896) На Ниса

Стишки у Ниса не для книгочеев –
Годятся только на бумажных змеев.


Robert Herrick
896. Upon Nis
 
Nis, he makes Verses; but the Lines he writes,
Serve but for matter to make Paper-kites.