Масове Море

Иван Савинець
Наш корабль качают волны,
На пути он крушиться сам,
Море - лес, а на дне только волки,
Но себя сожрать я не дам.

Наш корабель гойдають хвилі,
Я не хочу впасти і сам,
Вам легко плисти, ви є безсилі,
Ви не я - будьте вірні серцям.

Мій корабель гойдають хвилі,
Що ведуть, показують шлях.
Це не просто, що мова змінилась,
Хочу бути таким як є сам.