Жизненный урок

Светлана Маярчак Крыжановская
ЖИТТЄВИЙ УРОК

З тобою шлях сімейний розпочали -
З тобою і завершимо його!
Хоча були у домі нашім чвари,
Та всі образи миттю спалимо!

Не будемо зважати на минуле -
Місток до щастя прокладемо знов!
Так шкода, що лиш взимку ми збагнули -
Самі ж в життя проляли наше "кров"!

Хоча до фінішу зосталось кілька кроків
(В такому віці вже не дума про любов),
Та вистачить життєвих нам уроків,
Щоб повернутись й бути разом знов.

***

Засяяли у зморшечках обличчя.
Ти міцно обійняв мене!
Як добре, що насправді, а не сниться
"Розбили" в парі "дзеркало криве"!

17.09.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 689502
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 18.09.2016 15:59:45
© дата внесення змiн: 18.09.2016 16:07:00
автор: Світлана Крижановська