Проснись, люби, добрей

Ла Найда
Вставай!
Открой.
Присядь.
Попей.

Поешь,
Читни.
Проснись,
Ругнись.

Надень кафтан.
В проём дверей.

Иди скорей -
Достигни цель.

За дверью день
Чернее ночей,
Дела, дедлайн...
Скорей, скорей!

Вернись домой
И отдохни.
Попей, поешь,
Засни. Глянь сны

Остановись! Не спорь.
Вздохни. Люби.
Душой добрей -
Достигнешь цель.