Мечты на украинском языке

Григорий Кирш
               1 к
Мрії мене підняли до небес,
Мрію про тебе час цей увесь.
Ти прийди до мене не уві сні,
Ти явись, подивись у вічі мені.

               П-в
Я так чекаю на тебе моя доля.
Явись мені, прошу на квітучім полі.
Зіркою з неба, в золотому човні.
Я прошу тебе, явись мені.

                2 к
Знову і знову, чую твій голос,
Ніжно ласкаючи плечі, та волос
Очі мов озеро, я в них тону.
Лише тебе я кохаю одну...

                П-в
Я так чекаю на тебе моя доля.
Явись мені, прошу на квітучім полі.
Зіркою з неба, в золотому човні.
Я прошу тебе, явись мені.

                П-в
Я так чекаю на тебе моя доля.
Явись мені, прошу на квітучім полі.
Зіркою з неба, в золотому човні.
Я прошу тебе, явись мені.

Зіркою з неба, в золотому човні,
Я прошу тебе, явись мені.