Ожмах бакчасы

Рябина Хат
Хяркемгэ дэ бу доньяда
Ожмах бакчасы кирэк
Лэкин шушы бакчаларда
Бэхет тапканнар сирэк

Бакча булса ул булмасын
Бары кузне алдаучы
Парлы яшэгэн тормышлар
Чынлап ожмах булсачы!

Шул бакчанын унышларын
Татып яшисэ килэ
Ожмах рэхэтлэрен тоеп
Тормыш итэсе жирдэ...

Хыял булып калыр инде
Ожмахларда  яшэулэр
Ялган союен тарата
Ике йозле ир ишелэр.

Юк шул ожмах дигэннэре
Тэтеми хяркемгэ дэ
Кондэ ышанып уянам
Килер матур коннэргэ!