Пульсуe музика у тiлi

Катерина Жебровська
К.В.Глюк, увертюра до опери «Альцеста»,
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»,
Еркі Пехк, О.Шадріна (basso continuo)

Пульсує музика у тілі…
Чарівність звуків живить кров…
Блукає дійсність… Марять мрії…
Освячення… Крізь сни в Любов…

Гармонія бажань і сили…
Сягає вічності краса…
Смички злітають… Звуки-крила
З Землі возносять в Небеса…

Очищення… Прожиті кола…
Звучання… Тиша… Простір… Час…
Любові мова безумовна
Досяжна кожному із нас…

17.09.2016