Yaziram dunenin mehebbetinden

Шахмардан Арран
Hele de agrisi qalib qelbimge,
Yaziram dunenin mehebbetinden.
Acili notlara zil var derdimde,
Yaziram ruhumun eshq servetinden.

Sevirdim sevende o gozel meni
Heyatda bextever bir ashiq kimi.
Hemdemi eshqinin kederi, qemi,
Sevirem indi men bir ashiq kimi.

Sehv etdim,mehebbet dunene kecmir,
Cismim mehv olsa da ruhumdadir o.
Sevinci itirib kederi secir,
Alovu yandirir, qanimdadir o!

Mehebbet ucaldir ruhu goylere,
Cismimi yandirib hece endirir.
Mehebbet ucadir, sigmir sozlere,
Lal edir dilimi, qelbi dindirir.


Fesiller otse de soyumur urek,
Dervish tek acizem, eshq, qudrefinden.
Canlanir setirler, dinc qoymur dilek,
Yaziram dunenin mehebbetinden.