Crede-mi...

Влад Ней
In lumea toata-
Mare si desarta
Kit nu voi kata
Nu voi afla-
O inima intreaga
Ce-mi esta draga
Fidela si curata,
O inima de fata.
Ku toate ka sunt-
De jur-imprejur
Frumoase si kokete
Multime de fete.
Dar ce mai folos
Kind toate-s de prisos
Si-a lor frumuseti
Cu splendide fete-
In zimbete-n kintate
Insa-n, sufletu-mi-
Toate-s departe...

Lasa-ma sa-ti spun-
In soapta, acum
Apoi, la o lume intreaga-
Kit imi esti... de draga!