Юнацтво

Георгий Грищенко
Голова на місці,
Руки й ноги є,
Це хороші вісті,
Бо усе твоє.

Треба тільки вчитись,
Розум розвивать,
Щоб чогось добитись
І не бідувать.

Уперед юнацтво,
Тебе жде наш світ,
Європейське братство
Й в майбуття політ.

Може зло побореш,
Яке нині є,
І прославить зможеш
Ти ім’я своє.
18.09.16.