Кош бол ана

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Кош бол ана!  Коштасамын  мен  бугін.
Ортеніп  тур, ортеніп тур  озегім.
Канша  дагы  кимасак та , о Алла,
  Багынамыз  занына  біз омірдін.

Кош бол ана . . .  Козден  акты  сонгы  жас.
  Жаркын  бейнен  коз  алдымда умтылмас.
  Сенін асыл бейненді  мен  сомдайын,
Мармар  жырдан  кояйын  мен  кулыптас.

Кош бол ... Мен кетермін жыракка.
Умыта алмаймын сені ана біракта.
Немерен мен шоберене айтармын,
Сенін асыл бейненді мен ол жакта.

Мен кетемін, енді сіра  келмеспін.
Озінді де  кунде  ойлай бермеспін.
  Бірак сені умытпаспын ешкашан,
  Журегімнін тубінде сен жургенсін.

Кош деп тагы жылап турып айтамын.
Енді бугін  уйіме мен кайтамын.
Жеті сайын куранымды багыштап,
Жеті шелпек улестіріп жатамын