Кызыма

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Гулімсін  мапелеумен  мен  осірген.
  Куанам  сенмен  бірге, кулімдесен.
Аландап  айлар  бойы  журемін  мен,
Боташым, коз алдымда  корінбесен.


Кутемін хат-хабарды мен озіннен.
Тусінем  киын болар  оку  деген.
Сонда  да  хабар  берсей  анда- санда,
  Акешім, аман-есен журмін-деген.