Сплива час...

Анна Щидловская
Я хочу пізньої малини...
Очам -вогню, душі -життя!
Буденність з присмаком полину
сповільнює серцебиття.

А час прискорюється вдвічі,
життя йде наче мимохідь.
Буває в будь-якому віці,
нудьга, хронічна мов бронхіт.

Нудьга хронічна. Сором... Сором...
-Прокинься, бісове дівча!
Тобі вже  сорок, майже сорок.
Спливає час, спливає час.