Чого явля шся мен у сн

Руслан Гилюк
Чого являєшся мені у сні,
Перлино?
Чому рахую я ті дні,
Сумлінно?
Коли очікую на зустріч,
Мила
Немов зі спіни проростають,
Крила


Коли один на самоті,
Я мрію бути лиш з тобою
Коли думки і ті і ті,
Що в голові замість покою
Всі додають разом тремтіння,
В руках, ногах і голові
Душа немов те павутиння,
Що полетіло восени

Чого являєшся мені у сні?,
Чому у них, зі мною заговориш?
Чому вуста твої ясні,
Тремтять, коли ти слово мовиш?
Радію я, тому що сплю,
Бо у вісні моя ти , і я твій
Радію я, тому що сплю,
Бо серце рветься в буревій

Коли в ночі я засинаю,
Тебе я бачу в голові
Лунає тихо: я кохаю,
Але зовсім, не кохаєш ти
І серце прагну розтопити,
Сказати тобі, що люблю
Лунає тихо: я кохаю
У відповідь я чую – не люблю….