Тут моi кораблики й поплили...

Александр Герлянд
Тут моi кораблики й поплили!
В мить знялися з якорiв
I потягли бурхливi хвилi
Геть вiд рiдних берегiв!

Несамовито iх жбурляло
Але держалися вони.
Iх то вгору пидкидало,
То вони падали згори.

Та ось на щастя сонце вийшло,
В ту саму мить i вiтер вщух.
Вiдразу стало берег видно.
I дружнiй вiтер кораблики
                до берега принiс.
        2 липня 2007р.