Пiд землею крiт - шахтарик...

Раиса Андрейчук
Знявся вітер за віконцем,
Грім сердитися спинивсь...
З - за хмаринок, вийшло сонце,
Дощик спать, собі, поплівсь!

Під землею кріт - шахтарик,
Гарний дім  побудував.
Хоч не має він ліхтарик -
Діткам їжу, вже, придбав!

Хробачків, жучків назносив.
Корінців і черв*ячків...
Він, своїм, чутливим носом,
Виявляє шкідників!