Стих от сердца

Славуцкая Рина
Вірші зароджуються в серці.
Та через гомір будніх дней...
Вони йдуть до нас думками,
Штовхая погляди людей...

Вони все йдуть і йдуть.
Словами...
Та на папер лягають.
До поки не летять з птахами...