артхаусне

Мария Зирко
Твоє життя – артхаусне кіно,
твоя країна – вічний Вавилон,
суцільна ворожнеча і війна,
безглуздий і безцільний марафон.

Ти одягаєш чорні кольори,
фарбуєшся в рудий і довго спиш.
Ти зовсім юна. Юна і мала.
А вже отак зневірено мовчиш.

2014 Ларі