приспи мене

Дмитрий Бардок
Приспи мене до ранку, на життя
Приспи мої від сліз червоні очі
Чекаю я твоїх казок щоночі
Вони основа світосприйняття

Я не боюсь страшних, жахливих снів
Настане ранок і життя минає
Знайди майбутнє наших світлих днів
Пливе свідомість, гори оминає

Твої долоні ніжні, наче сніг
І не можливо їх не відчувати
Чарівний сон ступає на поріг
В твоїх обіймах дуже тепло спати.