Украинский Гарик 225

Владислав Красса
Український Ґарик 225

За мотивами І. Губермана

На все, що відбувається, дивлюсь
і думаю: гори воно в вогні;
але із себе вийти не женусь,
оскільки царство Божиє – в мені.


Оригінал

На все происходящее гляжу
и думаю: огнем оно гори;
но слишком из себя не выхожу,
поскольку царство Божие - внутри.