Льв в

Ирина Бережинская
Львів -це дуже чудне місто
І дивовижно на романтикц багате...
Кожного дня носить чарів намисто,
Та чутно зізнань у коханні раскати.

Вечірній Львів казковий неймовірно,
Тут людям поспішать нема куди...
Пливуть вони по вулицям повільно,
Неначе, лебеді в блакитному пруді...

Ранковий Львів нагадує театр:
Актори сплять, куліси непорушні
Керує музикантами куратор,
Щодо свободи нотами поради дає слушні...

Я бачила це місто дуже різним,
Він ввечері співав мені романси,
До себе голосом заманюючм ніжним,
Згадав в історії своїй всі ренесанси...