Укра на

Ирина Бережинская
Я живу в Україні, це значить, що я українка!
Я люблю Україну, це значить , що я патріот...
Перегорнута знов історична сторінка,
Сформувалось багато народних спільнот...

Я люблю батьківщину свою, наче мати,
На майьутнє плекаю надію в душі...
Перешкоди бажаю усі подолати,
Парасолькою закрившись від хмурих дощів!