песня о любьви

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Иыгына тогілген  колан  шашы.
Ай жузіне  жараскан кигаш касы.
  Каракат екі козден тогілген нур,
Аймалап адам жанын баурап алды.

Кулакта  сыргалары  кумбірлеген.
Кеудеде  кос  анары дірілдеген.
Алкызыл  бал  татыган еріндері,
Дегендей  казір сені обем деген.

Бал ерін  сал ашалып  дірілдейді.
  Суй  мені, суй деп  тагы  кубірлейді.
Уздігіп  шак  естілген  осы  создер,
Озінен сіра  алыска  жібермейді.