демерджить

Аджна Божевильна
литовский
вал
меня
позвал
и украинский
рок

в подполье
в треуголье
скал
и зазеркалье
склок
ушла
вернусь
через
астрал
и астры
подарю
и губы
тонкие
в зарю
протестом
не отдам

по небу
по местам
где строятся
мосты
но мира
нет
и там
найду
себя
и ты
мне
скажешь
пора
по горам

дружить
и демерджить

(Плач Єремії – Вона)