***

Наталия Рудченко
Там, де Америка панує,
          зАвжди безлад,
Летять у прірву
          всі досягнення Життя,
І там, де око милували
          нам шедеври,
Пустелі вітер
          замітає майбуття.

Все через заздрість,
          що в Америці квітує,
Бажання знищити,
          що не іде до рук…
І кулями Америка цілує,
Та смокче, те, що зможе,
          як павук.

Свободи в Штатах
          взагалі немає,
Лише померти,
          чи сидіти у тюрмі…
Зірки на небі
          через них зникають,
Спотворюються душі
          від брехні.

Палахкотять свічки
          по всіх країнах,
Терпінню людства
          настає межа,
Все вище сліз страждань
          солона хвиля,
Все ближче
          до Америки вона!





Київ