Дитина

Дмитрий Бардок
Ти моя дитина-серце,кров і сльози
Відповідь єдина на дощі і грози
Я тебе чекала,я тебе носила
Ночі сповідала,Господа просила

Ти моє єдине-дитинча,малеча
Сама пречудова,люба і доречна
Подих твій це щастя,сонні оченята
Виростай пригожа,світла і завзята.