21. 09

Анна-Мария Зубар
в світі кольорів лиш два
білий, чорний - ти і я
віддзеркалення омана
звідки знати чи то правда

слів багато чи мовчання
безлад в голові, вигнання
те що сховане - знайди
знаєш правила тієї гри