вiршi як дiти..

Вера Деревьянко
  вірші як діти
крізь  поетів музою родились ...
прямо в очі всім  дивились
радість дарять
душі гріють
і про щастя з людьми   мріють...

за читачами стаєю вірші літають
про коханнячко розповідають 
і як сонечко сіяють  ...