Dinnou ma-ncerci

Галина Чиореску
Ma pui dinnou la incercare
Si vreai sa vezi credinta mea.
Eu una stiu, ca Tu esti mare,
Iar eu ma-ncred  in puterea Ta!


Si chiar de valul pare mare,
Cu Tine, Doamne, nu ma tem!
Vei fi alaturi la-ncercare,
Tu esti alaturi cind te chem.


De-atitea ori mi-ai aratat,
Ca ma iubesti la infinit!
Fii, Doamne, vesnic laudat!
Fii, Doamne, vesnic preamarit!!!!



               AJUTORUL  MEU  VINE  DE  LA  DOMNUL !!!!


                22    SEPTEMBRIE  2016