Вона д йсно, ще не вмерла

Александр Даниленко 4
Вона дійсно, ще не вмерла,
Та її хоронять…
Бо у владі тільки перли
Із трибун боронять.

Схаменіться, добрі люди,
Не смішіть громаду,
Бо із тих, хто з’їхав зглузду
Нам не буде зладу.