Bод ою

Сэм Добренко
My chest after holiday shakes,
I need drinking water however, -
It’s better me sleeping with breaks,
Than sleeping somewhere forever…


С похмелки дрожжит всё во мне
Мне нужно промыться водою, -
Иметь перерывы во сне
Приятней, чем сдохнуть (не скрою)...