Слiв немаe

Раиса Андрейчук
Земля пустує, люди вимирають -
Стоять старі, похилені хати...
А молодь на війну, всю, викликають -
Де сили пережить це все знайти?

Ми всі поза кордонами батрачим,
А в нашій не міняється ніщо...
Бо люди для суспільства ніц не значать,
Нас хочуть просто знищити, чи що?

Як так не помремо, то повбивають
У лютій, злобній, підлій ворожбі...
Так гірко на душі, що слів немає,
Чи то болить і вам в верхах, чи, може, ні?

                Квітень 2015 рік.