Роберт Геррик. Н-1113 На Пимпа

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-1113) На Пимпа

У Пимпа так потеют ноги – страх:
Пот льётся с них – аж пена в башмаках!


Robert Herrick
1113. Upon Pimpe
 
When Pimpes feat sweat (as they doe often use)
There springs a sope-like-lather in his shoos.