Розкривались...

Валентина Царенко
Розкривались обійми дощу
Твої сльози - то сльози мої
Затихає твій лагідний сміх
Я тону в невимовній журбі

Я іду за тобою, мов тінь
Як вгадати, куди і навіщо?
Твої кроки у серці моїм
Все гучніше звучать і стрімкіше

Хочу бути твоєю стіною
Берегти твою душу від темряви
Хочу бути твоєю струною
Хочу бути твоїми крилами


                (2010р)