Бить по наглой морде! ибо некому дать сдачу!

Татьяна Ульянина-Васта
цябе не ў праве папракнуць у здрадзе
па ўсіх рахунках я сплаціў спаўна
святкую вечная сваё я вызваленне
а на сьнягу - праталіны. Вясна.