Синок десь крiзь бiль стогне МА...

Наталья Люшневская
Синок десь крізь біль стогне "Ма..."
Сумний і тяжкий нині ранок!
Відчула: Його вже нема...
Ніколи не ступить на ганок...

Накрив сина вОгнений шквал.
Кричить над гніздечком лелека.
Мене ти, рідненький, чекав.
Не встигла... пробач... ти далеко...

Яка ж бо то доля сумна -
Розради ніколи не мати:
Крізь біль все вчувається: "Ма...
І їй безутішно чекати...
 
Як гірко чекати... чекати...
Чекає - вона ж бо є мати.