адаммын

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Ата-тегін  адам емес маймыл деп.
  Чарлз  Дарвин кетті дейді даллелдеп.
Кыранга уксап кокке орлесем куні ертен,
Калай айтам ата-тегім маймыл деп.

Кешіріндер , маймыл емес адаммын!!!
Акындыкка жана баскан кадамын.
Дуниенін торт бурышын актарып,
Тегімді де озім іздеп табамын.

Маймыл емес адаммын мен, адаммын!!!
О, бастан-ак адам болып жаралдым.
Топан судан Нух пайгамбар куткарган,
  Урпагымын Хауа ана мен Адамнын.