Доля

Таисия Цыбульская
Нам доля павутини наплела,
і лабіринти виклала майстерно,
пряму дорогу в чагарі звела,
стежки короткі заплела химерно.

Та ми з тобою стежечку свою
в мереживі складному відшукаєм,
рука в руці, в запеклому бою
ми павутиння долі розриваєм.

І вузлики зав'яжемо удвох,
на спогад, щоб світився край дороги,
і знайдемо загублений струмок
із віри, що веде до перемоги!