Я хочу забути

Таисия Цыбульская
Я хочу забути, як пишеться слово "війна",
я хочу не чути про вибухи, міни і смерті,
та доля створила проект під іменням "Стіна",
і кожного дня вимагає кривавої жертви!

Я хочу забути про сотні замучених душ,
та плач їх назавжди у пам'яті криком зостався,
я хочу не чути, як вкотре "чиновничий вуж"
нахабно здобутком чужим на екранах пишався!

Я хочу не бачити, як виплітають "сітки"
руки дитячі, майстерно і навіть вже звично,
я хочу не чути пісень, де згасають свічки,
та в спогади доля усе вкарбувала навічно!