I have a Great Fire

Дарья Тальба
I have a Great Fire, I don't lost my flame-
It's important to know one's own name.
It's important when glowing my pure flesh
When in hurt Babylon crushed regular trash,
When in mind you can grow dangerous plants.
And our bodies don't sleep, and our bodies wish dance.
Please, remember my name, please, don't worry to me...
Feeling Flash, Feeling Flesh, Feeling Nobody's Dream.