Не святкую я н1коли н1 Мар11, н1 Миколи...

Ольга Назарова 4
Не святкую я ніколи
Ні Марії, ні Миколи,
А святкую Христа Спаса-
Він один надія наша.

Він умер за грішний люд,
Люди щоб з усіх усюд
В покаянні йшли до Нього
Й через Нього взнали Бога,

Що єдиний є Творець
І єдиний лиш Отець,
Син Христос і Дух Святий,
Бог Відвічний і Живий.

Ну а тим, хто жив і вмерли,
Ми не маємо потреби
Поклонятись й славить їх-
Бог один - Творець усіх.

Славу Свою Він нікому
Не віддасть, люди, ніколи.
Хто ж не прославля Творця
Той не матиме вінця

Й прийме вічне покарання,
Як прийде пора остання,
Й вічні муки він прийме,
Як без Господа умре.

Тож покайтесь перед Богом,
Хто є Правда і Дорога,
Хто дарує всім життя
І щасливе майбуття.

В серце всі Христа прийміть
І щасливо всі живіть.
Хай прославить Україна
І Отця, і Його Сина,

Щоб Дух злинув на всіх нас,
Щоб Всесильний Бог нас спас
Від війни і від розрухи.
Наповняйтесь Святим Духом!