Крилатий

Диана Бондар
"Ти крилатий", - кажуть.
"Ти крилатий", - брешуть.
Ти, крилатий, мариш
в небо

І заходиш в нори,
але тобі важко.
Бо треба простори.
Бо треба літати.

Крила
ти

Про що думаєш,
людино, що привертає увагу
коли заходиш у двері?
Про що ти думаєш?
Виверни свої кишені.
Підставляй свою мужність на плаху.

До грудей
тисни руки
до грудей,
бо там чути стукіт величезного серця.

Досить відвертати.
Ти - крилатий.
То лети.