Им Гандзак. Мой Гандзак

Альберт Миракян
                Им Гандзак. (Мой Гандзак)

1 куп
Кез нман hаразат эл чи лини индз кахак,
Им  hангист  , аревот им Гандзак!
hишумем гишерва пайлумыт, лернериц,
 Авели пайлумес астхериц!


Припев
Каротем им кахак, ерпек чем моранум,
Ко дрвацкы мишт теснумем еразум!
Манкуцюныс анцав, ко похоцнерум дер ,
Текуз мек оров индз канчи у hет бер!

2 куп
hишумем   дпроцыс ев hаразат похоцыс,
hишумем мер цареры цахкац !
hишумем арачи айн серы манкуцян,
Байц  апсос вор индз hет чи мнац!
Припев
hишумем болорин ,им црвац ынкернерин,
Урах сиртов ерджаник hаерин!
Виравор сртеров Кез тохин hерацан,
У стипвац айлевыс гахтакан дарцан!
3 куп
К мнас болорис сртерум hавитян,
Кахак hин, кахак- сирт haюцян!
hеруес мезаниц, нуйн пайлох астхи пес,
Байц авах мер hокум к пайлес!
Припев
Кахак им манкуцян, кахак hин hаюцян
hуйсовенк  к га мек ор верадарцял!
Манкуцюныс анцав ко похоцнерум дер,
Текуз мек оров индз канчи у hет бер!
Виравор сртеров Кез тохин hерацан,       2 раза
У стипвац айлевыс кахтакан дарцан !

 

Альберт Миракян.             22 сентября 2016 г