Так я змогла...

Ева Талая
***Моим дочерям посвящается..."

Так я змогла... -
                я вам віддала крила.
І відстань що між нами крокувала,
Не почувая болю... -
                бо є сила,
Та, що мене, безкрилу врятувала.
Дала мені натхнення і наснаги,
Все зрозуміть і йти до вас без страху!
Бо з нами Бог...
                і правда також з нами,
Ворожі ж душі шлях веде не плаху!

12.06.16.

(изображение со страниц интернета..)