***

Логанн
Я міг заснути не сказавши це тобі
Але для мене твої руки наймиліші
Тендітні, лагідні, водночас вольові
На дотики спроможні найпалкіші

В твоїх долонях серце що пала
Шалено б'ється з усієї сили
І з вуст моїх зриваються слова
Кохана...мила.