***

Александр Григорченко 2
Ви кохали колись у перше
Із завмиранням своєї душі
Чи втрачали любов ви вперше
Залишаючись в пустоті

Вам хотілось кричати від болю?
Що так сильно палає у вас
Ви здавались колись без бою
Танцювали ізтдолею вальс?