Звернення

Алексей Степанов Сумы
Друже мій! Я до тебе звертаюсь не часто.
Час зізнатись собі, в чим любов до країни, настав.
Що зробив ти для неї, щоб вона пламеніла квітчасто?
Тільки скиглив, та гнівнії пости в мережах писав?