Мамо

Ирина Левенцова
Хочу тримать тебе за руки, мамо,
як в дитинстві...
і на твої коліна голову схиляти...
і бідкатись тобі...і говорити...
та ти ж одна уміла так жаліти...
я вірила у твій безмежний захист.
Хочу у люблячі твої дивитись очі,
мамо,як в дитинстві...
і бачити, і знати - розумієшь
мої пусті стражданнячка дівочі...
та ти ж словами дарувала крила!
А на шляху вже справжні стосуни
мені життя за роки підкидало...
не розуміла геть, як далі буть...
та знаю, молитви твої спасали...
зневіриться назавжди не давали...
та ти ж мій добрий охоронець-янгол
ведешь мене за руку по житті.
Хочу твій голос чути, рідна мамо,
молю тебе, кажи...та хоч свари...
ти, мабуть там, на небі, така сама...
найкраща  від усіх..вродлива...
мамо! як без тебе самотньо тут мені...
благаю...ти приходь хоч у ві сні...
Пробач мені за все! Пробачиш? Мамо...